Contact, ik heb een vraag!

Ik heb
een vraag!

Over ons

OnderAnderen.com maakt impact door de wereld toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen. Hierdoor kan iedereen meedoen en is er meer begrip voor elkaar. Voorzieningen worden bereikbaar voor iedereen, waardoor problemen als onnodige schulden worden voorkomen.

Ingrid is in aanraking gekomen met inclusie bij de gemeente Amsterdam. Daar heeft zij gezien hoeveel mensen buiten de boot vallen, door te moeilijk taalgebruik of verkeerd ingezette middelen en technieken. Het onderzoeksproject naar digitale toegankelijkheid voor de gemeente Amsterdam is finalist van Service Design Awards 2020. Deze prijs is internationaal erkend als het hoogst haalbare op het gebied van service design. Sinds 2017 is Ingrid betrokken bij Netwerkpro, organisatie die nieuwkomers en vrouwen in de bijstand, helpt een zelfstandige toekomst op te bouwen.

Lauren Zemering is onze impact designer.

We maken graag gebruik van ons uitgebreide ZZP netwerk met experts op het gebied van accessibility, inclusive design research en inclusive usability design.

Ingrid Pfrommer Onder Anderen

Ingrid Pfrommer

Eigenaar OnderAnderen.com. Expert in het realiseren van inclusieve dienstverlening. Jarenlange ervaring in de digitale wereld.

Lauren Zemering Onder Anderen

Lauren Zemering

Impact designer bij OnderAnderen.com. Geen uitdaging is te groot. Als creatieve 1000-poot betrokken bij verschillende organisaties die bijdragen aan een betere wereld.